De kapper Middelburg

De kapper Middelburg kan u op verschillende gebieden van dienst zijn

Het past niet eens zo in onze aard, maar toch durven we ons zonder enige twijfel dé kapper in Middelburg te noemen. Dat doen we in alle bescheidenheid overigens. Ons zeer professionele teams is als geen ander in staat om zowel dames, heren als kinderen te knippen. Daarnaast bieden we nog tal van andere behandelingen aan. U zoekt dé kapper in Middelburg? Aangenaam, want dat zijn wij.

We zijn er trots op dat we onszelf dé kapper in Middelburg mogen noemen

Vanaf de start van onze kapsalon in Middelburg hebben we ons willen onderscheiden door het geven van persoonlijke aandacht. Die aandacht doet de mensen goed, want meteen vanaf de start hebben we een mooie en loyale klantenkring weten op te bouwen. We zijn gelukkig met een zeer professioneel team van specialisten, die steeds op de hoogte zijn van de nieuwste trends en de moderne technieken. Die mee kunnen bewegen binnen het zeer dynamische kappersvak. Daarbij heeft iedereen die bij de kapper in Middelburg een passie voor mooi haar. En dat moet ook gewoon het uitgangspunt zijn.

Salon Perfect Hairstyling

We kunnen u altijd van dienst zijn in onze salon

Natuurlijk bieden we meer dan alleen het knippen van dames, heren en kinderen. Ook voor wasmassages bent u bij ons steeds aan het juiste adres, zoals wij ook graag uw haar kleuren en wassen. U kiest bij ons voor een all-in Fuente behandeling of voor een deel omvorming en hetzelfde geldt voor l’Anza. De mogelijkheden zijn dus groot. Bespreek ze met een van onze specialisten. Zij hebben aandacht voor uw wensen en nemen daar bovendien de tijd voor.

Schaf uw persoonlijke Perfect card aan

Schaft u een perfect card aan dan krijgt u 5% korting op uw volgende behandeling.
Natuurlijk wordt er bij de kapsalon in Middelburg uitsluitend gewerkt met professionele haarverzorgingsproducten. U kunt bij ons rekenen op vakmanschap en persoonlijke aandacht. U krijgt te maken met specialisten die op de hoogte zijn van de laatste trends en u kunt met al uw vragen en ideeën prima bij onze professionals terecht.

Maak gemakkelijk en snel een online afspraak

Dit alles maakt van ons dé kapper in Middelburg. Daar zijn we trots op en dat willen we graag zo houden ook. Oh ja, u maakt gemakkelijk online een afspraak bij de kapper in Middelburg.

 

Openingstijden

Maa
GESLOTEN
Din
9:00-18:00
Woe
9:00-18:00
Don
9:00-21:00
Vri
9:00-18:00
Zat
9:00-17:00
Zon
GESLOTEN