Global Curl admin

Global Curl Concept

Heb jij krullend haar en herken jij de volgende problemen ?
  • Pluizig en onhandelbaar haar
  • Er zit geen model meer in mijn haar!
  • Drogen duurt me veel te lang
  • Mijn haar wordt altijd te kort geknipt
  • Ik heb geen volume in mijn haar
Dan is GlobalCurl iets voor jou !
Wij bieden onze krullenklanten deze speciale kniptechniek. Perfect Hairstyling is gespecialiseerd in GlobalCurl waarbij we rekening houden met je wensen, haarkwaliteit en haardikte.
Iedere krul is uniek. Dat is de reden waarom wij op droog haar knippen, de natuurlijke valling. Op deze manier kunnen wij direct zien wat het met de krul doet. Bij deze kniptechniek knippen we iedere bundel apart, zo krijgt het haar de ruimte om in de natuurlijke valling te krullen. De krullen worden veerkrachtiger door de herstelbehandeling die wij toepassen bij deze techniek.
Wat is Global Curl Concept ?
Het Global Curl Concept is de totaaloplossing voor pluisvrij, glanzend en prachtig krullend haar. Global Curl heeft speciale knip- en styling technieken voor krullend haar ontwikkeld, alsmede een krul-specifiek behandelplan.
De Global Curl kniptechniek
Bij deze kniptechniek knippen we iedere bundel apart, zo krijgt het haar de ruimte om in de natuurlijke valling te krullen. De krullen worden veerkrachtiger door de herstelbehandeling die wij toepassen bij deze techniek.

De krul die je altijd al wilde !
Deze herstelbehandeling bestaat uit een 3-stappenplan, waarbij we kijken naar de haarkwaliteit. Zo kunnen wij zien in welke staat jouw haar is en hoe we het kunnen verbeteren met de intensieve herstelbehandeling. Zo krijgen de krullen de optimale verzorging, wat zorgt voor veerkracht en glans.
Na de GlobalCurl behandeling zul je de krul ervaren die je altijd al wilde. Meer volume, zachte en glanzende krullen, en bovenal een stuk minder pluis! De krul is veel meer geaccentueerd en drogen duurt geen eeuwigheid meer. Van een GlobalCurl behandeling heb je zo’n 3-4 maanden profijt. Dus niet meer elke 8 weken puntjes knippen.
Waarom een ander tarief dan voor gewoon knippen ?
Krullend haar knippen kost tijd! Krullend haar is bewerkelijk en kwetsbaarder dan steil haar, daardoor wordt er extra aandacht besteed aan de verzorging voor een optimale kwaliteit van het haar.
Vanzelfsprekend nemen wij de tijd om jou goed te adviseren over krullend haar. Welke producten kun je het beste gebruiken? En hoeveel? Laat je je haar opdrogen of kun je het beter met en diffuser föhnen? Wat te doen als er toch pluis aanwezig is? Wij proberen zoveel mogelijk tips en tricks te geven zodat je ook thuis het mooiste resultaat bereikt.
Voor vragen en advies kun je altijd bellen of kom gerust langs.

.