Kapper Middelburg

Kapper Middelburg is steeds op de hoogte van de nieuwste trends

Bij de kapper in Middelburg kunt u prima met heel het gezin terecht. Voor zowel dames, heren als kinderen zijn wij een vertrouwd adres. Onze behandelingen zijn Just Perfect en we kunnen het antwoord bieden op alle vragen die u heeft over uw haar, kapsel, kleuren en de nieuwste trends. Wilt u een keer iets heel anders, bespreek het met een van onze professionals en maak van uw kapsel echt iets bijzonders. Onze medewerkers gaan in elk geval geen uitdaging uit de weg.

Wij maken het verschil door onze persoonlijke aandacht

Aan de kwaliteiten van onze professionele medewerkers hoeft u niet te twijfelen. Die hebben wij zorgvuldig geselecteerd en kunnen gewoon alles wat een specialist moet kunnen. Waarmee we wel graag het verschil maken is persoonlijke aandacht. U bent bij ons niet iemand die snel in de stoel moet en die snel geknipt moet worden. We maken graag uw wensen waar, denken met u mee en geven u suggesties wat interessante opties voor uw haar kunnen zijn. Bovendien nemen we altijd ruimschoots de tijd.

Salon Perfect Hairstyling

De kapper in Middelburg is steeds op de hoogte van de laatste trends en technieken

Onze medewerkers zijn prima op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste technieken. Het kappersvak is voortdurend in beweging en de kapper in Middelburg wil steeds op de hoogte zijn en blijven. De mensen die actief zijn bij de kapper in Middelburg hebben allemaal een passie voor mooi haar. Dat straalt het team ook nadrukkelijk uit.

Uiteraard wordt alleen gewerkt met de beste verzorgingsproducten

Onze specialisten kunnen u op allerlei verschillende manieren van dienst zijn. Van ultimate treatment tot wasmassages en knip behandelingen tot aan kleuren, fuente all-in en het wassen van uw haar; we bieden u het allemaal. Wij van de kapper in Middelburg werken uiteraard alleen met de beste verzorgingsproducten voor het haar en u kiest bij ons voor zowel all-in en deel omvorming Fuente en l’Anza.

Spaar bij ons met de Perfect Card

U kunt bij ons sparen met de Perfect Card en maakt gemakkelijk online een afspraak. In alles treft u in ons van de kapper in Middelburg een adres waar persoonlijke aandacht en eerlijk advies de boventoon voert. We bieden u vakmanschap en zijn steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het kappersvak. En het mooie is dat iedereen bij ons terecht kan.

 

Openingstijden

Maa
GESLOTEN
Din
9:00-18:00
Woe
9:00-18:00
Don
9:00-21:00
Vri
9:00-18:00
Zat
9:00-17:00
Zon
GESLOTEN