Kapper Middelburg

Kapsalon Middelburg is van alle markten thuis

Als u nou een keer echt iets bijzonder met uw kapsel wilt, dan brengt u een bezoek aan de kapsalon in Middelburg. Onze medewerkers staan borg voor persoonlijke aandacht en zijn steeds op de hoogte van de nieuwste trends en technieken en denken graag met u mee als het gaat om een nieuw kapsel. Dames, heren en kinderen zijn meer dan welkom bij ons, dé kapper in Middelburg.

Wat we delen is de passie voor mooi haar

We zijn in de gelukkige omstandigheid dat we kunnen beschikken over een team van professionals die de passie voor mooi haar met elkaar delen. Bij ons krijgt u nog de persoonlijke aandacht die u verdient. Heeft u twijfels en wilt u een keer iets heel anders? Bespreek het met onze medewerkers. Zij kunnen u altijd verder helpen en willen niets liever dan u dat kapsel bieden dat u wenst.

Salon Perfect Hairstyling

We bieden een breed pakket aan diensten voor zowel dames, heren als kinderen

Er ontgaat de medewerkers van de kapsalon in Middelburg niets. Niets van de trends, de nieuwste technieken en de verzorgingsproducten die op de markt zijn. Om die reden kunnen zij u steeds op de beste manier van dienst zijn. Het aanbod aan diensten is groot. Uiteraard kunnen dames, heren en kinderen zich prima bij ons laten knippen, ook voor wasmassages, kleuren en wassen doet u nooit tevergeefs een beroep op onze specialisten. Dat geldt ook voor Fuente en l’Anza behandelingen, die we u als all-in behandeling kunnen bieden maar eveneens in de vorm van deel omvorming.

‘Just Perfect’ is voor ons het enige juiste resultaat

Door te kiezen voor ons van de kapsalon in Middelburg, spaart u met de speciale Perfect Card en u kunt bij ons gemakkelijk en snel een online afspraak maken. Door te kiezen voor de kapsalon in Middelburg, kiest u voor persoonlijke aandacht en bovendien voor een eerlijke kapsalon. Ons vakmanschap is onomstreden, net zoals de kennis die we hebben, ook over de laatste trends en technieken. Wij gaan voor slechts een resultaat; een Just Perfect resultaat. Alleen daar nemen we genoegen mee.

Iedereen voelt zich meteen thuis in onze kapsalon

Het feit dat iedereen zich bij ons thuis voelt, doet ons buitengewoon goed. Dat geldt voor mensen die al wat op leeftijd zijn als voor kinderen. Het tekent ons team en de sfeer in onze kapsalon. Het is voor ons ook een signaal om te blijven investeren in persoonlijke aandacht. Want dat is uiteindelijk wat iedereen wil.

Openingstijden

Maa
GESLOTEN
Din
9:00-18:00
Woe
9:00-18:00
Don
9:00-21:00
Vri
9:00-18:00
Zat
9:00-17:00
Zon
GESLOTEN